Wie zijn wij?

Van der Sanden Groen is specialist in groen, in alle facetten. Persoonlijke aandacht en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Het bedrijf is gevestigd in Someren en opgericht door Ing. Tom van der Sanden. Het werkgebied reikt van Eindhoven en Tilburg tot Weert. Ook in plaatsen als Veldhoven, Valkenswaard en andere plaatsen in de Brabantse Kempen laten we graag onze groene handen wapperen.

Verrassende eyecatchers
We vinden het belangrijk om goed te luisteren. Door aandachtig te luisteren en gerichte vragen te stellen, zijn wij in staat om uw wensen, dromen en ideeën te vertalen in een maatwerk ontwerp. Aandacht voor bijzondere details vinden we daarbij vanzelfsprekend. Wij willen dat een tuin in alle seizoenen mooi is en niet alleen in de zomer. Een boom die in de zomer niet opvalt in de tuin, kan in het najaar alle aandacht naar zich toe trekken door vlammend rood te verkleuren. Of in het voorjaar, wanneer alles er nog kaal bijstaat, kan een goed gesnoeide boom voor een prachtig silhouet zorgen. Elk seizoen heeft iets moois. Het is onze kracht om onze kennis in te zetten bij uw beplantingsplan: wij hebben plantenkennis en kunnen u adviseren over de beste keuzemogelijkheden.

Een tuin is beleving
Een tuin is steeds vaker een verlengstuk van een huis. Het doortrekken van zichtlijnen in bestrating, verlichting en beplanting is iets waar we goed op letten. Een tuin is beleving. De geur van versgemaaid gras en grote pioenrozen in een prieeltje, het zonlicht wat door een bladerdek op de grond valt, het ruisen van bamboe of riet naast een vijver, de pure smaak van onbespoten groenten uit eigen tuin. Wij zijn specialist in groen en weten wat nodig is om uw dromen te verwezenlijken.

Team van vakmensen
Bij het aanleggen van een compleet nieuwe tuin komt heel wat kijken. We begrijpen als geen ander dat u het liefst niet weken in de rommel zit. Daarom werken wij samen met een vast team van vakmensen. Wij zetten hen in op specifieke momenten zodat we snel kunnen schakelen en uw tuinaanleg zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Wij beschikken over de juiste opleiding en ervaring om uw tuin perfect te kunnen onderhouden.